Hoe een Dropbox-wachtwoord opnieuw instellen met behulp van telefooninstellingen in eenvoudige stappen?

We zijn ons allemaal bewust van de voordelen van Dropbox dat het ons niet alleen helpt de traditionele en inhoud op één centrale locatie te houden, maar ook een helpende hand biedt om onze tijd te besparen die we verspillen bij het zoeken naar bestanden op verschillende locaties. Ongeacht het meest nuttige hulpmiddel, wordt het echter ook geconfronteerd met bepaalde problemen en fouten die van invloed zijn op de werkende deadlines van gebruikers. Sommige van de fouten zijn problemen die optreden tijdens het installeren van Dropbox, een defecte website, het aan- en afmelden van het probleem, constante crashes enzovoort. Een dergelijke vraag die gebruikers vaak tegenkomen, is dat een persoon op eenvoudige wijze een Dropbox-wachtwoord kan resetten door telefooninstellingen te gebruiken. Heb je ook last van dezelfde bezorgdheid of andere problemen met betrekking tot Dropbox? Het enige dat u hoeft te doen is de Dropbox-helpdesk altijd en overal bellen.

Stappen om een ​​Dropbox-wachtwoord opnieuw in te stellen met behulp van telefooninstellingen in eenvoudige stappen zijn als volgt: -

  • Meld je aan bij het Dropbox-pictogram in je smartphone door erop te klikken.
  • Zoek uw profielfoto in de grijze cirkel in de rechterbovenhoek.
  • Kies de instellingenoptie en vervolgens het tabblad Beveiliging.
  • Kies om het wachtwoord te wijzigen en het specifieke e-mailadres in te voeren.
  • Start een controle van uw e-mailinbox en open de link die u hebt gekregen om het wachtwoord te wijzigen

Dit zijn de stappen om op eenvoudige wijze een Dropbox-wachtwoord opnieuw in te stellen. Na het volgen van de bovengenoemde instructies en als u niet de gewenste oplossing vindt, kunt u dropbox telefoonnummer via de gewenste communicatiemodus. We zijn uitgerust met een zeer professioneel en ervaren team van technici die zullen kiezen voor alle manieren en middelen om de best mogelijke oplossingen te bieden. U kunt ons bereiken via live-chats, telefoontjes, e-mails. Dus waar wacht je nog op als je alle benodigde hulp op één platform krijgt. Het is onze taak om de urgentie van de situatie en de waarde van uw tijd te begrijpen. Daarom behandelen wij uw bezorgdheid als onze hoogste prioriteit.

Originele bron